Tanácsadás

Pszichológusi tanácsadás

A pszichológiai tanácsadás egy olyan eljárás, amely az élet számtalan területén sikerrel alkalmazható, segíti a lelki közérzetet, a kapcsolati nehézségeket és az életvezetési nehézségeket érintő problémák kezelésében, azonban ez csak akkor tud eredményeket hozó szolgáltatásnak bizonyulni, ha az igénybe vevő motivált, s tartósan el tud köteleződni a rendszeres találkozások mellett.

Szolgáltatás célja elsősorban mentálisan alapvetően egészséges személyek megtámogatása, akik életvezetési problémával, válsággal, elakadással néznek szembe. A tanácsadás segít a saját erőforrásokat feltérképezni, kiszélesíteni a látómezőt, mely a megoldáshoz vezetnek.

 

Pszichológus munkatársunk: Sasvári Annabella

 

Igénybevétel feltétele: előzetes igénylőlap kitöltése

 

 

Jogi tanácsadás

Az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatást az alábbi témakörökben lehet kérni: 

- Tájékoztatást egy adott helyzetben, problémában alkalmazandó jogszabályokról.

- Tájékoztatást és mérlegelés segítését, hogy az ügyfél számára milyen jogi, közigazgatási lehetőségek állnak rendelkezésére, problémájával mely                 intézményhez fordulhat.

- Folyamatban lévő ügyekben iratok értelmezését, a további jogi vagy egyéb lépések megtervezésének segítését, továbbá jogszabályok értelmezését,       általában az ügyfél felkészültségének önképviseletének támogatását.

Jogi tanácsadó: Dr. Meleg Emese

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes